MISC |
No. | MISCタイトル | 誌名 | 巻 | 号 | 開始ページ | 終了ページ | 出版年月(日) |
1 | 協調学習における役割変化のシミュレーション ~ 仮想マルチエージェント環境で役割変化の検討 ~ | 信学技報 | 124 | 434 | 33 | 38 | 2025年03月13日 |
2 | グレースケール漫画へのプロンプト指示による自動着色が及ぼす物体認識精度への効果 | 信学技報 | 124 | 406 | 356 | 360 | 2025年03月07日 |
3 | マルチタスクにおけるタスクスイッチング負荷軽減のための待機時間を考慮した要約提示システムの検討 | 信学技報 | 124 | 406 | 402 | 406 | 2025年03月07日 |
4 | FoodSkin: Fabricating Edible Gold Leaf Circuits on Food Surfaces  | Proceedings of the CHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | 1 | 17 | 2024年05月11日 |
5 | Demonstrating FoodSkin: A Method for Creating Electronic Circuits on Food Surfaces by Using Edible Gold Leaf for Enhancement of Eating Experience.  | CHI Extended Abstracts | | | 434 | 4 | 2023年 |
6 | 金箔回路を用いた食品の機能的拡張 | 第 30回インタラクティブシステムとソフトウェアに関するワークショップ (WISS '22) 論文集 | | | | | 2022年12月 |
7 | FoodSkin: 金箔回路を用いて電気味覚を実現する食品拡張手法の提案 | 研究報告ユビキタスコンピューティングシステム(UBI) | 2022-UBI-76 | 21 | | | 2022年11月 |
8 | Dynamically Controlling Spatial Taste Location by Extraoral Galvanic Taste Stimulation.  | ISMAR Adjunct | | | 704 | 709 | 2022年 |
9 | SonoSpace: Visual Feedback of Timbre with Unsupervised Learning.  | MM '20: The 28th ACM International Conference on Multimedia | | | 367 | 374 | 2020年 |
10 | Electrical Stimulation Promotes Saliva Secretion: Proposition of Novel Interaction via Saliva Secretion.  | Extended Abstracts of the 2020 CHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | 1 | 7 | 2020年 |
11 | Controlling Temporal Change of a Beverage's Taste Using Electrical Stimulation.  | Extended Abstracts of the 2019 CHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | | | 2019年 |
12 | CTcomposer: A Music Composition Interface Considering Intra-Composer Consistency and Musical Typicality | Proceedings of the 15th Sound and Music Computing Conference (SMC 2018) | | | | | 2018年07月 |
13 | Asian CHI Symposium: Emerging HCI Research Collection.  | Extended Abstracts of the 2018 CHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | | | 2018年 |
14 | Unlimited Electric Gum: A Piezo-based Electric Taste Apparatus Activated by Chewing.  | The 31st Annual ACM Symposium on User Interface Software and Technology Adjunct Proceedings | | | 157 | 159 | 2018年 |
15 | Unlimited Electric Gum  | The 31st Annual ACM Symposium on User Interface Software and Technology Adjunct Proceedings - UIST '18 Adjunct | | | | | 2018年 |
16 | Chordscanner: Browsing Chord Progressions Based on Musical Typicality and Intra-composer Consistency.  | Proceedings of the 2018 International Computer Music Conference(ICMC) | | | | | 2018年 |
17 | Intentiō: power distribution through a potentialized human body.  | Proceedings of the 8th Augmented Human International Conference(AH) | | | 6 | 6 | 2017年 |
18 | A survey on physiological mechanism and characteristics of electric taste | Computer Software | 33 | 2 | 43 | 55 | 2016年05月01日 |
19 | Japanese HCI Symposium: Emerging Japanese HCI Research Collection.  | Proceedings of the 2016 CHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | 3325 | 3330 | 2016年 |
20 | Japanese HCI Symposium: Emerging Japanese HCI Research Collection.  | Proceedings of the 33rd Annual ACM Conference Extended Abstracts on Human Factors in Computing Systems | | | 2321 | 2324 | 2015年 |
21 | Demo hour.  | Interactions | 21 | 1 | 10 | 13 | 2014年 |
22 | Controlling saltiness without salt: evaluation of taste change by applying and releasing cathodal current.  | Proceedings of the 5th international workshop on Multimedia for cooking & eating activities | | | 9 | 14 | 2013年 |
23 | Enhancing saltiness with cathodal current.  | 2013 ACM SIGCHI Conference on Human Factors in Computing Systems | | | 3111 | 3114 | 2013年 |
24 | CHIの変遷とCHI勉強会 (特集 日本のHCI研究の未来を考える : CHI2013を契機として)  | ヒューマンインタフェース学会誌 = Human interface = Journal of Human Interface Society | 15 | 4 | 283 | 288 | 2013年 |
25 | 陰極刺激の提示と停止による塩味味覚感度制御 | インタラクション2013論文集 | | | | | 2013年 |
26 | 電気味覚の応用による食メディア開発(食メディア(1),五感メディアの品質,コミュニケーションデザイン,画像符号化,食メディア,一般)  | 電子情報通信学会技術研究報告. MVE, マルチメディア・仮想環境基礎 | 111 | 479 | 49 | 54 | 2012年03月05日 |
27 | Demo hour.  | Interactions | 19 | 6 | 6 | 7 | 2012年 |
28 | Development and evaluation of interactive system for synchronizing electric taste and visual content.  | CHI Conference on Human Factors in Computing Systems(CHI) | | | 517 | 520 | 2012年 |
29 | 減損塩味感:足すだけではない,新しい電気味覚のかたち | 第20回インタラクティブシステムとソフトウェアに関するワークショップ論文集 | | | | | 2012年 |
30 | 電気味覚を活用した飲食コミュニケーションの可能性 | 研究報告ヒューマンコンピュータインタラクション(HCI) | 2011 | 11 | 1 | 7 | 2011年03月10日 |
31 | Augmented gustation using electricity.  | Proceedings of the 2nd Augmented Human International Conference(AH) | | | 34 | 34 | 2011年 |
32 | 電気味覚を活用した味覚の増幅と拡張 | 情報処理学会シンポジウムシリーズ | 2011 | 3 | 461 | 464 | 2011年 |
33 | Communication by change in taste.  | Proceedings of the International Conference on Human Factors in Computing Systems | | | 1999 | 2004 | 2011年 |
34 | 着想から学会発表まで2時間!? : Arduino でラピッドプロトタイピング | 日本バーチャルリアリティ学会誌 = Journal of the Virtual Reality Society of Japan | 15 | 2 | 124 | 125 | 2010年06月30日 |
35 | Control of augmented reality information volume by glabellar fader.  | Proceedings of the 1st Augmented Human International Conference(AH) | | | 20 | 20 | 2010年 |
36 | 飲食物+電気味覚 | 第18回インタラクティブシステムとソフトウェアに関するワークショップ, 2010 | | | 204 | 206 | 2010年 |